reading/mediamiek consult

Aan het begin van het consult kun je aangeven of je voor een reading of een mediamiek consult komt. 

 

reading
Een reading kan je meer inzicht geven in jezelf, in waar je staat op dit moment in je leven. Door me af te stemmen op jouw energie, kan ik vragen beantwoorden op het gebied van werk, studie, relaties, kinderen, persoonlijke ontwikkeling, talenten, levenspad of andere onderwerpen. Ik zie beelden als een klein filmpje dat zowel betrekking kan hebben op heden, verleden of mogelijkheden voor de toekomst. Als je bepaalde informatie (on)bewust niet aan mij door wil geven, krijg ik dit ook niet te zien of te voelen.

 

Het kan ook zijn dat je momenteel geen concrete vragen hebt, maar wil weten wat in dit moment van jouw leven voor jouw ontwikkeling belangrijk is. In een reading kan dan doorkomen wat jou nog tegenhoudt of waar je je aandacht op mag richten. 

 

mediamiek consult

In een mediamiek consult maak ik contact met de ziel van de overledene. In dit consult fungeer ik als een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke. Ik werk hierbij volgens de Engelse methode. Dit wil zeggen dat ik het aan de spirituele wereld over laat welke overledene door wil komen. De overledene geeft zogenaamde 'bewijzen' door om je duidelijk te maken om welke overledene het gaat. Deze informatie kan betrekking hebben op gebeurtenissen en situaties uit het leven van de overledene. Maar ook karakterkenmerken, emoties, beroep en de manier van overlijden, worden vaak doorgegeven. Zodra het contact is gelegd, kan het consult verdieping krijgen. De overleden ziel kan dan persoonlijke boodschappen doorgeven, om je verder te helpen in jouw leven. Uiteraard kan ik ook contact maken met een andere overledene. Je hoeft voor dit consult geen foto mee te brengen. 

arrow_edited_edited.png

​© 2020 Frido Bijl