top of page
reading, opstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading
reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk

Ik zag werelden met licht zo helder en sprankelend. Er was volledige eenheid en liefde met een enorme intensiteit waar geen woorden voor te vinden zijn.

 

Van jongs af aan wist ik dat ik zeer diverse (lichte en schaduwrijke) ervaringen mee zou gaan maken. Om vervolgens met die opgedane ervaring anderen te kunnen begeleiden. ‘Mensen lezen’ was vanzelfsprekend voor mij. Ik voelde de onderlagen, de kern van alles om mij heen en nam aura's waar. Ik voelde me vaak onbegrepen en eenzaam, toen ik er steeds meer achterkwam dat anderen niet zagen en voelden wat ik beleefde. Op een bepaald moment in mijn leven belandde ik in een diepe depressie. Maar in meditaties zag ik visioenen van werelden met licht zo helder en sprankelend. Er was volledige eenheid en liefde met een enorme intensiteit waar geen woorden voor te vinden zijn. Ik was nog niet in staat deze twee werelden te verbinden. Op mijn 22e begon ik readings te geven op landelijke spirituele beurzen. De readings gaven me voldoening. In mijn reguliere werk koos ik voor de schaduwzijde met een licht randje: het begeleiden van mensen met een terminale ziekte.

THE BEGINNING OF THE LIGHT

Vanuit universele liefde en compassie gebruik ik mijn innerlijke vermogens ten behoeve van anderen. Om bij te dragen aan het collectief door anderen naar een verruimd bewustzijn te begeleiden.

 

Op jonge leeftijd zoveel met de schaduwkanten van mensen bezig zijn, zorgde voor een disbalans. Het was tijd om de focus op mezelf en de lichtere kant van het leven te leggen. Na 9 jaar ben ik met de spirituele beurzen gestopt en in mijn reguliere werk maakte ik een switch. Door mijn sensitiviteit kreeg ik echter steeds meer moeite met het aardse werk. Ik kon mijn ware natuur niet volgen. Het licht ging uit. Mijn leven compleet omgooien was de enige optie en ik liet het reguliere werk los. In een visioen kreeg ik het heldere (in)zicht dat werken met de helende werking van licht mijn zielsmissie is. Na deze intense ervaring ben ik mijn praktijk begonnen (destijds in Rotterdam) en gaf ik reading sessies in de spirituele winkel Mystiek. In terugkerende visioenen bleef ik bevestigingen krijgen dat de weg van het licht de ‘juiste’ was.

THE AWAKENING OF THE LIGHT

reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk
reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk

Door een gronding te creëren kon ik het licht volledig laten doorkomen. In deze uitlijning ontstond er een nieuwe eenheid in mezelf.

 

Om me meer met mijn eigen licht te kunnen verbinden, realiseerde ik me dat ik mijn innerlijke schaduwen in de diepte aan moest kijken. Deze schaduwen uit mijn verleden bleken overgenomen energieën en onverwerkte ervaringen uit mijn jeugd te zijn geweest die zich hadden gemanifesteerd in een depressie en later in een burn-out. Door mezelf los te maken van de energie van mijn (voor)ouders en mijn onverwerkte ervaringen er volledig te laten zijn en te doorvoelen, transformeerden ze in een bedding voor het licht en vulden elkaar aan als yin en yang. Door deze gronding kon ik het licht volledig laten doorkomen. Hemel en aarde konden nu werkelijk verbinden. In deze uitlijning ontstond er een nieuwe eenheid in mezelf. Het opende veel nieuwe dimensies in mijn werk. Inmiddels heb ik ruim 22 jaar ervaring. Mijn werk is openend en bestaat uit individuele sessies en workshops waarin ik je in contact laat komen met je diepere zelf.

THE NEW LIGHT

bottom of page