reading, opstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading

In mijn leven stond de dynamiek van donker en licht centraal. Mijn levensloop is transformatie geweest, vrij worden van donkere lagen uit mijn jeugd, van overgenomen energie en van overschaduwing van mijn lichtbewustzijn. Om weer terug te keren naar mijn verborgen licht en mijn ziel de ruimte te laten innemen om mijn ware opdracht uit te voeren.

Van jongs af aan zie en voel ik de onderlagen, wat niet wordt uitgesproken en is verwerkt. Ik zie de onderstroom die vaak niet wordt geleefd, de ware zielskern. In dit leven ben ik een bruggenbouwer door verschillende werelden met elkaar te verbinden en anderen van het donker naar het licht te begeleiden. 

Voorafgaand aan dit werk heb ik in het reguliere werkveld gewerkt. Vanaf mijn 22e heb ik 10 jaar reading sessies gegeven op beurzen en andere plekken om ervaring op te doen. In deze levensfase heb ik veel verschillende mensen inzichten gegeven op diverse levensgebieden. Uiteindelijk voelde ik dat ik uit was gekomen bij mijn zielsbestemming en ben ik volledig de focus gaan leggen op mijn praktijk. 

Vanuit mijn helderheid laat ik mensen voelen hoe het is om bij hun diepere kern uit te komen. Mijn werk is openend en gericht op heling van de ziel en de terugkeer naar eenheid. In sessies werk ik op een diep zielsniveau waarin de bevrijdingskracht van de ziel kan doorkomen en de weg vinden naar het licht.

 

Licht is de bron waar je ziel vandaan komt, je wezenlijke kern. Eenheid is ieders essentie, veel mensen zijn de verbinding met deze eenheid verloren en houden zichzelf tegen in te zijn wie ze werkelijk zijn. Door te leven vanuit je diepere kern ga je niet meer over-leven (‘over het leven heen’) maar meer in-leven naar een ‘nieuwe wereld’ in jezelf. 

reading, opstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading