top of page
reading, opstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading
reading, opstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading

In mijn leven staat het 'licht' centraal. Mijn levensweg is transformatie geweest, vrij worden van overschaduwing van mijn lichtbewustzijn. Om weer terug te keren naar mijn verborgen licht en mijn ziel de ruimte te laten innemen om mijn ware opdracht uit te voeren. In dit leven ben ik een bruggenbouwer door verschillende werelden met elkaar te verbinden en anderen naar hun licht(bewustzijn) te begeleiden.

Van jongs af aan zie en voel ik de onderlagen en de zielskern. Vanaf mijn 22e heb ik 10 jaar reading sessies gegeven op beurzen en andere plekken, om vervolgens mijn praktijk te beginnen.

 

Mijn vrije werk is openend en gericht op de terugkeer naar je ware essentie. Vanuit mijn helderheid laat ik mensen voelen hoe het is om bij hun diepere kern uit te komen. In readings worden de schaduwplekken in je leven opgehelderd door bepaalde issues in het licht te zetten. Het werk ontstaat vanuit de uitlijning met de bronenergie, waardoor iedere sessie anders is. Indien nodig kunnen aanvullende werkwijzen worden gebruikt, zodat je kunt loslaten en verruimen.

 

In zielsopstellingen werk ik op een diep zielsniveau waarin de (bevrijdings)kracht van de ziel kan doorkomen en je de weg (meer) kan vinden naar het licht. Door je los te maken van het oude kun je je weer verbinden met je eigen energie.

Eenheid is ieders essentie, veel mensen zijn deze verbinding verloren en houden zichzelf tegen in te zijn wie ze werkelijk zijn. In deze tijd ‘ontwaken' vraagt het openen voor je lichtbewustzijn. Licht is de bron waar je ziel vandaan komt, je wezenlijke kern. Door te leven vanuit je diepere kern ga je niet meer over-leven (‘over het leven heen’) maar in-leven naar een ‘nieuwe wereld’ in jezelf in verbinding met de eenheid. 

bottom of page