reading medium opstelling van het verlangen astrologie human design energiewerk healing reading medium opstelling van het verlangen interactieve zelfresonantie IZR

frido bijl

medium / opstellingen / astrologie

human design / energy work

frido bijl

connection with the energetic world

Van jongs af aan had ik een connectie met de universele bron. Toen ik 5 jaar was, voelde ik dat ik later mensen zou gaan begeleiden door mijn verbinding met deze werkelijkheid. Verbinding maken met de diepere kern van mensen ging als vanzelf.

Op natuurlijke wijze was ik al mensen aan het doorgronden en hulpverlenend bezig. Op mijn 20e werd mijn connectie sterker. Het was dan ook een logische stap dat ik dit werk zou gaan doen. 

Voorafgaand aan dit werk heb ik in het reguliere werkveld gewerkt, om levenservaring op te doen en mijn persoonlijke innerlijke proces aan te gaan. De ondersteuning van mijn muzikale (gitaar spelen) en creatieve vorming (schilderen) hebben me in deze periode op nog diepere gevoelslagen gebracht. Door me af te stemmen op de verfijnde energieniveaus, kon ik me steeds nauwkeuriger afstemmen op de energieën van mensen. Ik begon meer vormen van bewustzijn te doorgronden en te integreren in mezelf. Naarmate ik me spiritueel verder begon te ontwikkelen, ben ik me steeds meer gaan openen voor de hogere dimensies. Totdat alles begon samen te vallen en ik volledig de focus ben gaan leggen op mijn levensbestemming. In sessies werk ik op een diep zielsniveau. Om mijn mediumschap te blijven ontwikkelen heb ik lessen gevolgd bij het Arthur Findley College te Stansted in Engeland. 

reading medium opstelling van het verlangen astrologie human design energiewerk healing reading medium opstelling van het verlangen interactieve zelfresonantie IZR

Mijn interesse in de astrologie is tijdens mijn puberteit ontstaan. Dit is een levenslange studie, waar ik veel verdieping in kan blijven vinden. Human design is een hele mooie aanvulling op de astrologie. Deze invalshoeken van wijsheid ben ik gaan combineren in sessies. De systemen laten zien op welk vlak je potentiële talenten zich bevinden, hoe je energiesysteem werkt, waar je focus ligt om het beste uit jezelf te halen, wat de werkelijke bedoeling is van je leven. 

Naast de inzichten die ik in sessies geef, werk ik in opstellingen op diepere gevoels- en zielslagen. Alleen in verbinding met je ziel kun je je bestemming volledig leven. Door te resoneren op onbewuste lagen, maak ik deze inzichtelijk. In de dynamiek van deze lagen kan er een (energetische) verschuiving plaatsvinden. Op een diepe laag wordt een zielsontwikkeling doorgemaakt en kan weer contact worden gemaakt met het authentieke werkelijke zelf, de ziel.