top of page
Anker 1

frido bijl

reading, opstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading

Reading

In een reading maak ik contact met je essentie. Door me af te stemmen op jouw energie krijg ik gevoelens en beelden door die betrekking hebben op je levenspad. De focus ligt op de (groei)mogelijkheden in je leven, waar je naartoe kunt bewegen. Een reading kan worden gecombineerd met een energywork sessie. 

Energywork

In de energywork sessie verbind je je met de verfijnende lichtkrachten. Tijdens de energywork kom je in je natuurlijke staat van ontspanning en openheid en wordt je zielsconnectie meer hersteld. Een energywork sessie kan worden gecombineerd met een reading. 

Zielsopstelling

In deze sessie staat de eenwording met de bron centraal en is de toegang tot bevrijding en verwezenlijking. In mijn vrije werk ben ik afgestemd op jouw energie en laat ik me volledig leiden naar de opening en de beweging die je ziel wil maken naar meer verbinding. 

Human Design & Astrologie

Deze gecombineerde sessie is een analyse van de belangrijkste astrologische aspecten en de samenhang hierin en een interpretatie van je energietype, profiel, energiecentra, poorten en kanalen in de human design. In de sessie krijg ik aanvullende inzichten door die voor jou van belang zijn. 

bottom of page