top of page
reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk

HUMAN DESIGN & ASTROLOGIE

Je geboortemoment reflecteert jouw ware natuur in dit leven. Dit heeft veel invloed op je leven en de levensfases die je doorloopt. In zowel de astrologie als de human design is duidelijk te zien waar je vandaan komt en welke talenten je hebt. Beiden maken inzichtelijk waar je naartoe dient te groeien om je levensdoel en levensbestemming te leven. 

Human design is de weergave van jouw persoonlijke energie, hoe jouw energiestroom is opgebouwd en hoe je hierin de balans kunt houden. Door je uit te lijnen met je natuurlijke energiestroom kun je de wijsheid van je (energetische) lichaam volgen, je eigen ritme vinden en met de stroom van het leven meebewegen. 

Deze sessie is bedoeld zodat je je kwaliteiten optimaal in kan gaan zetten door keuzes te maken die bij jou horen en het leven te leiden dat voor jou bedoeld is. Door bewustwording op je onbewuste en innerlijke leven kun je loslaten wat niet bij je hoort en je openen voor je levensbestemming.

Deze gecombineerde sessie is een analyse van de belangrijkste astrologische aspecten en de samenhang hierin en een interpretatie van je energietype, profiel, energiecentra, poorten en kanalen in de human design. In de sessie krijg ik aanvullende inzichten door die voor jou van belang zijn. 

Van te voren mail je me je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd.

SESSIE OP AFSTAND

Een Human Design & Astrologie sessie is ook telefonisch (of per Skype) mogelijk. 

bottom of page