top of page
reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk

ZIELSOPSTELLINGEN

CEREMONIAL CACAO & 

LICHT EN SCHADUWWERK - VERDIEPEND

Dit is een opstellingendag waarin je je dieper verbindt met je innerlijk licht. De opstellingen openen je, zodat je het contact met je ziel (meer) kan herstellen.

Naast je eigen zielsopstelling resoneer je ook in alle opstellingen van de anderen, waardoor deze dag een intens en transformatief karakter draagt.

De beweging van je ziel

Tijdens de opstellingendagen zal de nadruk liggen op transformatie, verbinding en contact met je ziel en gevoel. Er vindt op diepere lagen heling plaats. Mijn transformatieve energie is volledig afgestemd op jouw energie en de groepsenergie. Katalyserend en zoekend naar de opening en de beweging die je ziel wil maken naar meer verbinding. De eenwording met de bron staat centraal en is de toegang tot bevrijding en verwezenlijking. 

Ceremonial Cacao 

Voorafgaand aan de opstellingen is er een cacaoronde. Door de cacao stem je je dieper af in jezelf. In een hartmeditatie keer je dieper naar binnen, zodat de energie nog meer kan gaan stromen. Je verplaatst je bewustzijn naar je hart. Frido zal de cacaoronde begeleiden met gitaarmuziek. 

Krachtige synergie

Van te voren weet je nooit wat het veld zal laten zien. Wat zich aandient, is in iedere opstelling weer anders. Een paar dagen voor de opstellingendag voel ik al wat de thema’s van de groep zullen zijn. Op die manier kan ik me instellen op de energie van de dag. We werken in een kleine groep (max. 5 personen). Iedere deelnemer ontvangt een opstelling. Naast je eigen zielsopstelling resoneer je ook in alle opstellingen van de anderen, waardoor deze dag een intens en transformatief karakter draagt.

De werking van cacao

Het drinken van ceremonial cacao* heeft ook een positief lichamelijk effect. Cacao bevat o.a. veel antioxidanten, magnesium en andere mineralen en heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. 

* Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, kun je beter geen ceremonial cacao drinken. Het is ook minder geschikt voor mensen met hartklachten of een verhoogde bloeddruk. Anti-depressiva en MAO-remmers zijn een contra-indicatie voor het drinken van ceremonial cacao. 

reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk

Deelnemers over de opstellingendagen:

"Zeer bijzonder hoe je met 5 onbekende mensen zo snel de diepte in kan duiken. Iedereen kreeg de mogelijkheid om tot de kern te komen."

'Het was mijn eerste ervaring met opstellingen en ik merkte dat de cacao me hielp bij het openstellen en het versterken van mijn gevoel. De dag zelf was echt overweldigend. De groep voelde gelukkig heel veilig en werd door Frido met rust begeleid. Ik ben dankbaar dat deze opstelling mijn zoveel inzicht heeft gegeven in mezelf, want dat was precies wat ik nodig had. Het verraste me echt dat er zoveel emoties bij mij naar boven kwamen. Het heeft wel even geduurd voordat ik alles kon plaatsen. Soms liggen pijnlijke ervaringen diep begraven en heb je bepaalde blinde vlekken over jezelf. Ik kan het echt iedereen aanraden om deze ervaring eens te proberen. Ja, het is intensief maar vooral ontzettend waardevol!'

'De opstellingendag was voor mij een enorme intense ervaring, waarbij veel is aangeraakt en in beweging is gekomen. De groep was klein, met elkaar deden we ieders opstelling. Door deze intieme sfeer kwamen er voor mij ook onverwachte delen aan de oppervlakte. Dat geeft deze (groeps)vorm zeker een meerwaarde. De begeleiding van Frido zorgde voor een fijne sfeer en door de veiligheid was er ruimte waarin alles kon ontstaan. Na de opstellingendag is mijn hoofd nog een dag ‘wollig’ geweest, daarna ervaarde ik veel ruimte. Nogmaals dank voor de mooie dag Frido!'

SASKIA

SABINA GROENEWEG

"Frido begeleidde vanuit rust, was alert en bekwaam. Daardoor ontstond er een veilige en respectvolle omgeving waarin wij op zielsniveau met elkaar in verbinding kwamen." 

'In de Refter, een rustgevend voormalig klooster in de bossen, heb ik de opstellingendag bijgewoond. Zeer bijzonder hoe je met 5 onbekende mensen zo snel de diepte in kan duiken. Iedereen kreeg de mogelijkheid om tot de kern te komen. Frido begeleidde vanuit rust en was alert en bekwaam. Daardoor ontstond er een veilige en respectvolle omgeving waarin wij op zielsniveau met elkaar in verbinding kwamen. Prachtig en zeer verrijkend om mee te maken! Ik had geen eerdere ervaring met opstellingen, maar deze dag verliep heel natuurlijk en heeft mij veel innerlijke rust gegeven.'

URSULA

De refter Gebouw 2.png

Ceremonial Cacao & Zielsopstellingen

DATA 2024

VOORJAAR 

Zaterdag 16 maart 2024 

Vrijdag 29 maart 2024

Vrijdag 12 april 2024

Zaterdag 18 mei 2024

Centrum Zuiderlicht (Breda)

VOL

De Refter (Nijmegen) 

VOL

De Refter (Nijmegen) 

VOL

Centrum Zuiderlicht (Breda)

VOL

NAJAAR 

Zaterdag 28 september 2024

Zaterdag 26 oktober 2024

Zaterdag 9 november 2024

De Refter (Nijmegen) 

De Refter (Nijmegen) 

De Refter (Nijmegen) 

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur (inloop is 9.45 uur)

Max. 5 personen (iedere deelnemer ontvangt een opstelling)

Deelname: 130 euro

Inbegrepen: thee en water (lunch graag zelf meenemen)

PRAKTISCHE INFORMATIE 

Enige ervaring met resoneren in opstellingen is wel fijn, maar niet vereist. Door het sterke energetische veld is het gemakkelijker om te kunnen invoelen. Laat het me weten wanneer je zou willen deelnemen, dan kijk ik naar de groepssamenstelling, en of je erbij kunt aansluiten.  

AANMELDEN 

Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen en je gewenste datum te selecteren. 

De refter Gebouw.png

LOCATIES

De Refter (Nijmegen)

Locatie: de Refter, Rijksstraatweg 37, Ubbergen. Een voormalig klooster liggend aan de rand van het bos van Nijmegen. In de ruimte is er uitzicht op deze groene en rustige omgeving.

Bereikbaarheid: de locatie is goed te bereiken. Met de auto rijd je via de N325 en de Waalbrug Nijmegen in. Als je over de brug bent, blijf je deze weg volgen en na 7 min arriveer je bij de Refter.

Parkeren: Parkeren aan de straatzijde (gratis).
Openbaar vervoer: vanaf Nijmegen CS rijdt bus 80 (richting: Millingen aan de Rijn) in 15 min. naar de Refter en stopt voor de deur van het gebouw.

Centrum Zuiderlicht (Breda)

Locatie: Centrum Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda.

Parkeren: Chasséparking of parkeergarage het Turfschip (5 min. loopafstand). Een dagkaart is €10. Buiten de singels van Breda (15 min. loopafstand) kun je gratis parkeren.

Openbaar vervoer: Centrum Zuiderlicht ligt op loopafstand (8 min.) van Breda CS.

bottom of page