reading, opstelling van het verlangen, astrologie, human design, energiewerk

reading

open to your inner self

In een reading maak ik contact met je ware essentie. De sessie is erop gericht om jouw potentieel de ruimte te geven en inzicht te krijgen in waar jij naar toe kunt bewegen. Door inzichtelijk te maken wat je beperkt en wat je bekrachtigt in je leven, kun je meer in lijn gaan leven met je ware kern. 

Door me af te stemmen op jouw energie krijg ik waarnemingen, gevoelens en beelden door die betrekking hebben op je levenspad. In een gesprek kom ik snel tot de kern. In de sessie is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Je kunt kiezen uit een reading sessie van 60 of 90 min. Een reading kan worden gecombineerd met een energy work sessie. 

reading, opstelling van het verlangen, astrologie, human design, energiewerk

energy work

clear your inner self

In een reading sessie verbind je je energetisch met het universele krachtenveld waarin healing plaatsvindt. Een energy work sessie geeft hierin een verdieping, de zielsconnectie wordt meer hersteld. Spanningslagen laten los. Deze persoonlijke clearing laat je meer in je kracht komen, waardoor er een flow kan ontstaan. Een energy work sessie (30 min) vindt in de praktijk plaats en kan worden gecombineerd met een reading.