handlezen

Op jonge leeftijd leerde ik handlezen van een professionele handlezeres. Je handen vertellen veel meer over jezelf dan je denkt. Handen kunnen erg accuraat aangeven hoe je in elkaar zit. Ze geven je inzicht in werk, talenten, mogelijkheden, relaties, angsten en blokkades. Waar je vandaan komt en wat er achter je ligt, is zichtbaar. Je hand is vooral een wegwijzer voor waar je nu staat en de mogelijkheden waar je naar toe kunt groeien. 

 

Alles heeft een betekenis in je hand. Niet alleen je handvorm zegt veel over je, ook de vorm, lengte en de stand van je vingers, de lengte van je nagels en de kleur en soepelheid van je huid. De meeste mensen weten wel dat de hartlijn staat voor je gevoelsleven, de hoofdlijn voor je verstandelijke vermogens en de lotslijn voor je carrière. Maar in je handen zijn er nog zoveel andere lijnen (en vormen) naast deze basislijnen, zoals: de intuïtielijn, de mercuriuslijn en de zonnelijn.

Lijnen kunnen veranderen naar aanleiding van de keuzes die je maakt. Ze kunnen korter of langer worden, zelfs vingers kunnen blijven groeien. Dit heb ik al vaak genoeg gezien. Het geeft aan dat je als mens altijd kunt transformeren. Kortom, als je een hand goed bestudeert, kun je er ontzettend veel in lezen.

arrow_edited_edited.png

​© 2020 Frido Bijl