Handlezen

Een handleessessie blijft ook in deze tijden nog mogelijk. Indien je een sessie boekt, kun je van tevoren een goede foto (hoge resolutie) van je hand mailen. Tijdens het (online) consult kan ik je hand dan op deze manier lezen. 

Op jonge leeftijd leerde ik handlezen van een professionele handlezeres. Je handen vertellen veel meer over jezelf dan je denkt.

Voor veel mensen is hun hand vaak nog een compleet mysterie.

Een totale willekeur aan lijnen die met grote toeval lijken te zijn ontstaan. Niets is minder waar. 

Je handen hebben je een heel levensverhaal te vertellen en hoe je als persoon in elkaar zit. Jouw hand is een uniek exemplaar, net als jij zelf bent. Waar je vandaan komt en wat er achter je ligt, is zichtbaar. Je hand is vooral een wegwijzer voor waar je nu staat en de mogelijkheden waar je naar toe kunt groeien. 

Je handen geven je inzicht in werk, talenten, mogelijkheden, relaties, angsten en blokkades.

Alles heeft een betekenis in je hand. Niet alleen je handvorm zegt veel over je, ook de vorm, lengte en de stand van je vingers, de lengte van je nagels en de kleur en soepelheid van je huid. De meeste mensen weten wel dat de hartlijn staat voor je gevoelsleven, de hoofdlijn voor je verstandelijke vermogens en de lotslijn voor je carrière. Maar in je handen is nog zoveel meer te ontdekken.

Lijnen kunnen veranderen naar aanleiding van de keuzes die je maakt. Ze kunnen korter of langer worden. Dit heb ik al vaak genoeg gezien. Het geeft aan dat je als mens altijd kunt transformeren. 

 

Kortom, als je een hand goed bestudeert, kun je er ontzettend veel in lezen.