top of page
reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk

OPSTELLINGEN

CEREMONIAL CACAO & 

LICHT EN SCHADUWWERK - VERDIEPEND

Dit is een workshop waarin je je dieper kunt verbinden met je innerlijk licht. De opstellingen zijn openend en gericht op de terugkeer naar je licht(essentie). 

Ceremonial Cacao & Livemuziek

Voorafgaand aan de opstellingen is er een cacaoronde. Door de cacao stem je je dieper af in jezelf. Het is bijzonder om te voelen hoe ceremonial cacao je hart meer opent. In een hartmeditatie keer je dieper naar binnen, zodat de energie nog meer kan gaan stromen. Je verplaatst je bewustzijn naar je hart, de toegang naar je ziel. Frido zal de cacaoceremonie begeleiden met gitaarmuziek. In een deelronde spreek je je intentie uit waarmee je deze dag wilt gaan werken.

In (her)verbinding met je hart

De door het leven gecreëerde lagen, hebben je verbinding met je hart in meer of mindere mate overschaduwd. De transformatieve combinatie van ceremonial cacao en opstellingen laten je weer terug in verbinding te komen met je hartenergie. Cacao helpt je je diepere gevoelens en emoties gemakkelijker te bereiken en te (door)voelen. 

Krachtige synergie

De grote waarde van de groep is de samenbundeling van energieën die krachtig werkt. Hierin bevordert onze collectieve energie het proces. Het werk in de groep is intens, kwetsbaar en intiem. De aanwezigheid van vertrouwen, liefde en veiligheid geven ruimte om je volledig en veilig te uiten.

De beweging van de ziel

Tijdens deze dag vindt er op diepere lagen heling plaats. Mijn energie is volledig afgestemd op de groep. Zoekend naar de opening en de beweging die de ziel wil maken naar meer verbinding. Openbaring, erkenning en doorleving van de werkelijkheid werkt diep door. De eenwording met de bron staat centraal en is de toegang tot bevrijding en verwezenlijking. 

De werking van cacao

Het drinken van ceremonial cacao* heeft ook een positief lichamelijk effect. Cacao bevat o.a. veel antioxidanten en magnesium. Het is rijk aan mineralen zoals zink, koper, ijzer, vitamine C, chroom, mangaan en essentiële vetzuren. Cacao heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het verwijdt de bloedvaten en verbetert de bloedcirculatie en zuurstofopname. 

* Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, kun je beter geen ceremonial cacao drinken. Het is ook minder geschikt voor mensen met hartklachten of een verhoogde bloeddruk. Anti-depressiva en MAO-remmers zijn een contra-indicatie voor het drinken van ceremonial cacao. 

reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk

Ceremonial Cacao & Opstellingen

DATA 2024

Zaterdag 16 maart 2024 

Vrijdag 29 maart 2024

Vrijdag 12 april 2024

Zaterdag 18 mei 2024

Centrum Zuiderlicht (Breda)

De Refter (Nijmegen) VOL

De Refter (Nijmegen)

Centrum Zuiderlicht (Breda)

Tijd: 10:00 tot 17:45 uur (inloop is 9:45 uur) 

Max. 6 personen (alle deelnemers krijgen een opstelling)

Deelname: 130 euro

Inbegrepen: thee en water (lunch zelf meenemen)

PRAKTISCHE INFORMATIE 

Enige ervaring met resoneren in opstellingen is wel fijn, maar niet vereist. 

AANMELDEN 

Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@fridobijl.com 

reading, opstelling, ceremonial cacao, groepstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading , lichtwerk, schaduwwerk

LOCATIES

De Refter (Nijmegen)

Locatie: de Refter, Rijksstraatweg 37, Ubbergen. Een prachtige locatie liggend aan de rand van het bos van Nijmegen. In de ruimte is er uitzicht op deze groene en rustige omgeving.

Bereikbaarheid: de locatie is goed te bereiken. Met de auto rijd je via de N325 en de Waalbrug Nijmegen in. Als je over de brug bent, blijf je deze weg volgen en na 7 min arriveer je bij de Refter.

Parkeren: Parkeren aan de straatzijde (gratis).
Openbaar vervoer: vanaf Nijmegen CS rijdt bus 80 (richting: Millingen aan de Rijn) in 15 min. naar de Refter en stopt voor de deur van het gebouw.

Centrum Zuiderlicht (Breda)

Locatie: Centrum Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda.

Parkeren: Chasséparking of parkeergarage het Turfschip (5 min. loopafstand). Een dagkaart is €10. Buiten de singels van Breda (15 min. loopafstand) kun je gratis parkeren.

Openbaar vervoer: Centrum Zuiderlicht ligt op loopafstand (8 min.) van Breda CS.

bottom of page