Remedies & healing

Ter ondersteuning werk ik in mijn praktijk met bloesemremedies die een hoge energie hebben.
Dit zijn energetische remedies, die gemaakt worden van de bloesems van planten, bomen of struiken. 

Bloesemremedies werken uitermate goed voor emoties die uit balans zijn geraakt. De remedies kunnen je helpen bij je emoties te komen en te doorleven. 

Het is bijzonder hoeveel invloed bloesems hebben op je energiesysteem.

De hoge trillingsfrequentie van de bloesems kunnen energetisch heel diep op je inwerken en de kern raken van je problemen.

Het effect hiervan is dat bestaande blokkades kunnen worden opgeheven waardoor energie vrij komt en het zelfherstellende vermogen van je lichaam gestimuleerd wordt.

De remedies kunnen bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij: 

Boosheid

Onzekerheid

Zwaarmoedigheid

Drukte in je hoofd

Eenzaamheid

Angsten

Verdriet

Schuldgevoelens

Niet kunnen loslaten

 

Ook (oude) emotionele trauma’s kunnen energetisch verminderen. Vaak is een combinatie van remedies en een langere behandeltijd nodig om complexe problemen te kunnen verhelpen. 

 

Maar bloesems kunnen ook een hele goede ondersteuning zijn voor ontwikkelingsprocessen. Er zijn bijvoorbeeld ook bloesemremedies (nieuwe tijd remedies) die je spirituele ontwikkeling bevorderen. En remedies die je helpen bij je gevoeligheid. 

Je krijgt een flesje van mij mee met een combinatie van remedies. Deze gebruik ik om het proces waar je in zit te ondersteunen. De mix wordt dan ook speciaal voor je uitgezocht op wat er nodig is in het moment.

 

Om de bloesemremedies diep te laten inwerken, worden deze ondersteund door een healing

 

De bloesems zijn ook heel geschikt voor kinderen.