bloesemremedies & healing

Ter ondersteuning werk ik in mijn praktijk met Bloesemremedies. De Bloesem therapie, is een zeer verfijnde en krachtige natuurlijke geneeswijze. De therapie bestaat uit energetische remedies, die gemaakt worden van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. 

 

Bloesemremedies werken uitermate goed voor emoties die uit balans zijn geraakt. De remedies maken inzichtelijk waar je niet in harmonie bent met jezelf en waardoor het vrij stromen van je levensenergie verstoord wordt. Het effect hiervan is dat bestaande blokkades worden opgeheven waardoor veel energie vrij komt en het zelfherstellende vermogen van je lichaam zich kan aanwenden voor geestelijke en fysieke balans.

Emoties als boosheid, onzekerheid, zwaarmoedigheid, drukte in je hoofd, eenzaamheid, angsten, verdriet, schuldgevoelens, niet kunnen loslaten etc. kunnen worden doorleefd. Ze kunnen je helpen bij je emoties te komen. Veelal heb je niet door dat bepaalde emoties zich hebben vast gezet in je lichaam. Het is bijzonder hoeveel invloed bloesems hebben op je energiesysteem. De energie (trillingsfrequentie) van de bloesems kunnen energetisch heel diep op je inwerken en de kern raken van je problemen. Ook (oude) emotionele trauma’s kunnen energetisch verminderen of oplossen door de bloesemtherapie. Vaak is een combinatie van remedies en een langere behandeltijd nodig om complexe problemen te kunnen verhelpen. 

 

Maar bloesems kunnen ook een hele goede ondersteuning zijn voor ontwikkelingsprocessen. Er zijn bijvoorbeeld ook bloesemremedies die je (spirituele) ontwikkeling bevorderen. En remedies die je helpen beter om te gaan met je gevoeligheid. Bovendien helpen de bloesemremedies je met het verkrijgen van inzichten in je bewustzijn. In het proces ontstaat er veelal een geheel nieuwe kijk op het ontstaan van bepaalde problemen. 

Ik werk met de volgende remedies:

- Bloesemremedies NL
- Nieuwe tijd remedies
- Alaska Flower Essences
- Australian Bush Flower Essences
- Calafornische F.E.S. Flower Essences
- Yana Chakra Remedies

Je krijgt een flesje van mij mee met een combinatie van remedies. Deze gebruik ik om het proces waar je in zit te ondersteunen. De mix wordt dan ook speciaal voor je uitgezocht op wat er nodig is in het moment. Om de bloesemremedies diep te laten inwerken, worden deze ondersteund door een healing. De bloesems zijn ook heel geschikt voor kinderen. 

arrow_edited_edited.png

​© 2020 Frido Bijl