Astrologische opstellingsdag
Vrijdag 18 september 2020
Locatie: Vianen

In samenwerking met Inge Moll | www.ingemoll.nl 

In een geboortehoroscoop komen de belangrijkste thema's die een rol spelen in jouw leven aan bod. 

 

De drie planeten Pluto, Saturnus en Uranus kunnen een sterke invloed in jouw leven hebben door hun potentiële transformatieve kracht. Pluto heeft te maken met transformatie en omwentelingen. Het donker naar het licht brengen. Saturnus dwingt je om te gaan met de aardse realiteit, remmingen en structuren. Uranus staat voor vernieuwing, plotselinge gebeurtenissen en vrijheid. 

 

Maar het kan ook zijn dat een planeet als Venus in jouw geboortehoroscoop een cruciale rol speelt. Venus aspecten kunnen blokkades in relaties en de liefde aanduiden en de uitdaging is hier een beweging in te maken. De aspecten die de planeten maken in je geboortehoroscoop vertellen je iets over het script van je leven. De astrologische huizen geven de levensgebieden aan waarin gebeurtenissen plaats vinden die de planeten vertegenwoordigen.

 

In deze workshop kun je een belangrijke planetaire stand uit je geboortehoroscoop opstellen, zodat je belemmeringen die daaruit voortvloeien kunt oplossen. Je kunt er ook voor kiezen alleen te resoneren in opstellingen van anderen.


In je eigen opstelling kijk je in de spiegel. Jouw innerlijke wereld opent zich voor jouw ogen. Resonanten, andere mensen uit de groep, laten zien welke planeten jou blokkeren, waarom ze dat doen en op welke manier ze dat doen. Door te ervaren en te voelen wat elke planeet je te vertellen heeft, kun je stappen zetten. Stappen naar een leven dat meer in uitlijning met jouw oorspronkelijke zuiverheid en zielsverlangen is.


Jouw autonomie als opsteller staat centraal. Jijzelf bent degene die de oplossing van de belemmeringen die voortvloeien uit jouw geboortehoroscoop in zich draagt en de sleutel daartoe mag omdraaien. Een sleutel, om dichter bij je eigen hart en essentie te leven.

Ben je er aan toe om je blokkades vanuit je geboortehoroscoop onder ogen te zien en op te heffen?
Kom dan naar deze verhelderende en diepgaand transformerende workshop.

We beginnen met een persoonlijke interpretatie van jouw geboortehoroscoop waarin ik de meest opvallende planetaire stand die bepalend is voor jouw leven belicht. Deze stand is het uitgangspunt voor jouw opstelling. 

 

Vervolgens geeft Inge een uitleg over het opstellingenwerk. Daarna gaan we aan de slag met maximaal 3 opstellingen.

 

Wanneer je een eigen opstelling wilt doen, vragen we je om bij opgave ook je geboortedatum, -tijdstip- en -plaats op te geven. Je kunt je opgeven via het contactformulier.

Datum: vrijdag 18 september 2020

Tijd: 10.00 - 17.00 uur 

Locatie: Amaliastein 71, 4133 HB  Vianen
 

Investering: 

€135,00 voor het opstellen van een planetaire stand uit je geboortehoroscoop.

€50,00 voor resonanten zonder opstelling
(tot 1 week van tevoren kosteloos annuleren)
Maximaal 3 opstellingen.

Lunch en drankjes:

Iedere deelnemer maakt iets als bijdrage voor een gezamenlijke lunch (potluck). Er is koffie, thee met iets lekkers en soep bij de lunch.