frido bijl

medium / opstellingen / astrologie

human design / energy work

planets and their powerful forces deeply affect your life

astrologische opstelling

connect with the planets

Planeten en hun sterke krachten hebben een grote invloed op je leven. De energieën tussen planeten kunnen elkaar tegenwerken, waardoor jij je geblokkeerd kan voelen. Door een beweging te creëeren in deze energievelden, kunnen de planetaire energieën transformatief en krachtig doorwerken.

In de opstelling maken we verbinding met de energieën van de planeten. Gebeurtenissen in je leven en van je (voor)ouders waardoor jij een innerlijk conflict ervaart, kunnen in de opstelling naar voren komen. De invloed van deze energievelden en tegenwerkende energieën van planeten kunnen elkaar hebben versterkt. 

In een astrologische opstelling gebruik ik dezelfde werkwijze als in een individuele ‘opstelling van je verlangen’. In plaats van jouw verlangen op te stellen, kun je een belangrijke planetaire stand uit je geboortehoroscoop opstellen. 

Bij aanvang van de sessie zal ik je geboortehoroscoop bekijken en de planeetstand die jou kan tegenwerken of afremmen kort interpreteren. Vervolgens gaan we de planetaire stand opstellen.

reading medium opstelling van het verlangen astrologie human design energiewerk healing reading medium opstelling van het verlangen interactieve zelfresonantie IZR

De energieën tussen planeten kunnen elkaar tegenwerken en blokkeren, er ontstaat dan strijd en conflict. Pluto is verkrampend. Er is een drang en een angst. Als je de confrontatie durft aan te gaan, is deze planeet de krachtigste transformatieve kracht. In Lilith schuilt je donkere kant en ligt tegelijk ook je grootste potentieel, je kosmische essentie verborgen. Saturnus kan remmend en vertragend werken en verwijdert wat niet meer nodig is. Uranus heeft een explosieve en plotselinge kracht die je leven totaal overhoop kan gooien en je uiteindelijk veel vrijheid kan geven. Mars geeft je innerlijke strijd weer. Maar het kan ook zijn dat een andere planeet zoals Venus in jouw geboortehoroscoop een cruciale rol speelt. Venus aspecten kunnen blokkades in relaties en de liefde aanduiden en de uitdaging is hier een beweging in te maken.

transform into the light

Tijdens de sessie verbind ik me met de krachtvelden van de planeten, in samenspel met jouw energie worden er energetische krachten vanuit het universum aan je doorgegeven. Er wordt een dynamiek en beweging in de energievelden gecreëerd, waardoor je een diepe energetische  verschuiving in jezelf kunt maken en je je kunt openen voor je innerlijke kracht die al in jou aanwezig is. Hoewel de opstelling je ook veel inzichten zal gaan geven, is het van belang om je beweging te doorvoelen en je te openen. 

werkwijze

Van te voren mail je me je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd. Je kunt je geboortetijd online bij je gemeente aanvragen met een DigiD code, je geboorteakte wordt dan binnen 3-5 werkdagen toegestuurd.

Een astrologische opstelling duurt 90 min. en vindt in de praktijk in Nijmegen plaats.

de maan reflecteert je gevoelsleven
de aspecten met de maan hebben grote impact op je
door je gevoel te doorleven
kun je je weer verbinden met jouw eigen diepere gevoelslagen

reading medium opstelling van het verlangen astrologie human design energiewerk healing reading medium opstelling van het verlangen interactieve zelfresonantie IZR