reading, opstelling, astrologie, human design, energiewerk, reading

astrologie &
human design

In deze gecombineerde sessie analyseer ik de overeenkomsten tussen de belangrijkste aspecten in de astrologie en de verbindingen in de human design, zodat ze elkaar kunnen versterken en aanvullen. In de sessie krijg ik aanvullende informatie door die van invloed kan zijn op onderwerpen die aan bod komen. Uiteraard behandel ik ook elementen uit beide blauwdrukken afzonderlijk.

your astrological chart

In je astrologische blauwdruk is heel goed te zien waar je vandaan komt: welke vaardigheden jou van nature goed afgaan. Op spiritueel niveau geeft de horoscoop aan wat de ziel in dit leven komt ervaren. Waar dien je naar toe te groeien om je zielsmissie te kunnen volbrengen en je ware bestemming te leven? De beweging hierin zorgt ervoor dat je voor bepaalde uitdagingen in je leven komt te staan. De aspecten die de planeten maken in je geboortehoroscoop, vertellen je meer over de diepgaande patronen in je leven.

reading, opstelling van het verlangen, astrologie, human design, energiewerk
reading, opstelling van het verlangen, astrologie, human design, energiewerk

human design system

Human design is een systeem dat jouw persoonlijke energiesysteem zichtbaar maakt. Bij human design komen astrologie, kabbalah, de i-ching, en het chakra-energiesysteem samen. Niet alleen wordt duidelijk welk energietype (van de 4 types) en welk energieprofiel je bent maar ook de opbouw van je energetische lichaam wordt besproken, zodat duidelijk wordt hoe je levensenergie door je heen stroomt. Wat kost jou energie en wat levert jou juist energie op? Hierdoor kun je gemakkelijker keuzes maken in je werk en leven die bij jou horen, vanuit jouw ‘autoriteit’ en ‘strategie’. De energie uitwisseling tussen jou en je omgeving wordt inzichtelijk gemaakt. Hoe wordt jij energetisch door je omgeving beïnvloed en hoe beïnvloedt jij anderen met je energie?

your human design chart

Verschillende energiecentra, energiepoorten en kanalen zeggen iets over hoe het op energiegebied bij jou werkt op het gebied van o.a. emoties, intuïtie, inspiratie, verlangens, ideeën, liefde en communicatie. De human design geeft weer wat jou uniek maakt, je talenten en valkuilen die in je onderbewuste liggen die jou definiëren en maken wie jij bent. Het maakt zichtbaar wat jou van nature beweegt en op welke wijze je (jezelf) kunt manifesteren. Deze sessie geeft je meer zelfbewustzijn, zodat je je energie(stroom) en je persoonlijkheid op een manier kunt inzetten die past bij jouw ware natuur.

reading, opstelling van het verlangen, astrologie, human design, energiewerk
reading, opstelling van het verlangen, astrologie, human design, energiewerk

Van te voren mail je me je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd. 

 

Je kunt je geboortetijd online bij je gemeente aanvragen met een DigiD code, je geboorteakte wordt dan binnen 3-5 werkdagen toegestuurd. 

 

De astrologie & human design sessie duurt 90 min. Ik adviseer je om deze sessie op te nemen, aangezien je veel informatie tot je krijgt.