Astrologie/Human Design

Je astrologische blauwdruk geeft inzicht in het pad van je ziel, wat je zielsverlangens zijn en wat je (karmische) opdracht in dit leven is. 

Je kunt er eigenlijk niet om heen. Jouw talenten en drijfveren zijn op het moment van je geboorte al in de sterren te lezen. Heel veel horoscopen heb ik intussen geïnterpreteerd en iedere keer ben ik weer verrast wat je eruit kunt halen op verschillende niveaus. 

In je astrologische blauwdruk is heel goed te zien waar je vandaan komt; welke vaardigheden jou van nature goed afgaan. En waar je naar toe dient te groeien om je zielsmissie te kunnen volbrengen en je ware bestemming te leven. De beweging hierin zorgt ervoor dat je voor bepaalde uitdagingen in je leven komt te staan. De aspecten die de planeten maken in je geboortehoroscoop, vertellen je iets over het script van je leven. De invloeden van planeten en astrologische huizen die in je horoscoop domineren, zijn hierin van grote betekenis. 

Naast deze astrologische blauwdruk, kijk ik ook naar jouw persoonlijke energiesysteem. Bepaalde elementen uit het Human Design systeem laat ik samen komen met de astrologie, zodat ze elkaar kunnen versterken en aanvullen. Bij Human Design komen Astrologie, Kabbalah, de I Ching, en het Chakra-energiesysteem samen.

Niet alleen wordt duidelijk welk type (van de 4 types) je bent maar ook de opbouw van je energetische lichaam waar talenten in je onderbewuste liggen. Een zeer waardevolle aanvulling om jou nog meer inzicht te geven, in wat voor jouw unieke persoonlijkheid belangrijk is. Kortom; een bijzondere combinatie! 

Een sessie astrologie/human design is ook op afstand (Skype, Facetime, Zoom) mogelijk. 

Werkwijze 

Van te voren mail je me je geboorteplaats, geboortedatum en je exacte geboortetijd. 

 

Je geboortetijd kun je bij de gemeente in je geboorteplaats opvragen door een afspraak te maken voor een geboorte uittreksel. Je kunt je geboortetijd ook online aanvragen met een DigiD code, je geboorteakte wordt dan binnen 3-5 werkdagen toegestuurd. 

 

Ik adviseer je om dit consult op te nemen, aangezien je veel informatie tot je krijgt. Op deze manier kun je het later nog eens luisteren. 

 

Je dient hiervoor zelf je telefoon of een voicerecorder mee te nemen.